Tiede- ja teknologiakerhon pilottiryhmä kokoontui

Oli ihmeellistä, että niinkin iso yritys kuin Bosch vastasi kyselyymme vanhoista laitteista. He lähettivät meille ei vain yhtä, eikä kahta, vaan 5 Dremelin monitoimityökalua. Näistä riittää iloa niin pienille kuin isommillekin jäsenille pitäksi aikaa! Kiitos Boschille meidän mittakaavassa merkittävästä lahjoituksesta!

Bosch Suomi on ajan hermolla:

Meillä Boschilla arvoihimme kuuluu vastuullisuus ja kestävyys, eli otamme huomioon toimintamme yhteiskunnalliset ja ekologiset vaikutukset. Ekologisesti siis on järkevää antaa meille palautuneita tuotteita uusio- ja jälleenkäyttöön eikä laittaa tuhottavaksi. Yhteiskunnallisesti ajatellen, on tärkeää tukea mm. nuorten toimintaa ja aktiviteetteja.

Vielä kerran, kiitos Bosch ja Power Toolsin Anne!

comments powered by Disqus